E-Book Misi Menjadi Penghibur

E-BOOK
MISI SEORANG PENGHIBUR

KETAHUI CARA UNTUK MENJANA PENDAPATAN DAN MEMASARKAN LAGU ANDA DALAM MASA 3 BULAN !

“…Tapi sayang kadang2 bila kita tak tau apa nak buat dengan bakat yang kita ada..dah ada lagu tapi nak buat apa dengan lagu2 ni?

Aku baca buku ni la waktu nak buat projek BungaViolet.. penulisan yang kemas mudah difahami oleh Mohamad Syahir buat aku lebih semangat untuk berkarya.. bukan apa.. bila ada ilmu kita tau la apa nak buat

So aku just ikut saja apa yang tertulis dalam buku tuu.. seriously la geng memang sangat2 membantu ! Fun gila buat kerja…” Anas Owny

“…Saya sendiri macam tak percaya dengan apa yang saya perolehi. Dulu ragu-ragu juga untuk jadikan menyanyi ni sebagai pendapatan sampingan. Tapi sekarang alhamdulillah. Saya buat secara Full-time! Pendapatan yang saya dapat hasil dari membuat persembahan di merata tempat membuatkan saya rasa lagi bersungguh-sungguh dalam bidang nyanyian ini…” Anis Syazwani Mohd Khir

Anda Minat Mencipta lagu ?

Anda mampu mencipta lagu sendiri ?

Anda seorang penulis lirik ?

Anda seorang penyanyi dan komposer ?

Ketahui cara untuk menjana pendapatan dan memasarkan lagu anda dalam masa 3 bulan sahaja !

YA ! 3 BULAN SAHAJA !

Anda mungkin menghadapi situasi seperti ini …

  • Anda ada banyak lagu yang anda cipta, tapi tak tahu nak ke mana dengan lagu anda.
  • Anda tak tahu nak pasarkan lagu anda di Digital Distributor seperti iTunes, Spotify, Deezer dan lain-lain lagi
  • Anda tak tahu macam mana cara paling efektif untuk dapatkan show
  • Anda menghadapi masalah kewangan dan memerlukan pendapatan sampingan melalui lagu yang anda cipta

Jika anda berada di salah satu masalah yang saya nyatakan tadi, anda sememang nya mencari satu solusi untuk merungkai segala masalah yang anda hadapi ini.

Jangan risau. Bantuan anda telah sampai !

Jangan buang masa. Rakan-rakan anda yang lain sedang rancak berkarya dan menikmati pendapatan melalui hasil karya-karya mereka, tetapi anda masih menunggu untuk masalah itu selesai sendiri.

Tidak. Anda sememangnya perlukan sesuatu..

Anda perlukan ilmu baru. Ya ! Ilmu yang saya akan kongsikan ini. Segala jawapan ada dalam di E-Book ini.

Anda mahu berubah. Anda tidak rasa berkarya ini hanya mengisi masa lapang anda. Kan ? Sedangkan di luar sana terlalu ramai yang mencipta pendapatan dengan membuat benda yang mereka suka.

Menyanyi. Menulis Lirik. Membuat persembahan. Bermuzik. Bukankah ia sesuatu yang menyeronokkan ?

Lagi seronok kalau ia boleh tambah pendapatan anda.

Saya dah laluinya. Dan saya seronok dengan apa yang saya buat sekarang.

Tapi,

Saya tak nak seronok seorang. Saya nak anda pun macam saya.

Matlamat saya, saya nak lahirkan ramai lagi pengkarya yang bagus yang boleh jana pendapatan sendiri dan juga memiliki ilmu pengurusan yang bagus.

Dalam E-Book ini, saya bukan sahaja ajar tentang cara nak jana pendapatan sahaja. Saya ajar Standar Operation Procedure atau SOP yang mana tak ramai yang tahu.

SOP ini saya bina sendiri melalui pengalaman saya selama 5 tahun dalam industri ini.

CUBA ANDA BAYANGKAN…

Anda sudah pun menjadi ahli MACP…

Lagu anda sudah pun mula diputarkan di radio-radio tempatan…

Anda diundang untuk membuat persembahan di pelbagai majlis dan event…

Setiap tahun anda boleh collect royalti dari MACP…

Anda ada duit lebih melalui royalti yang anda dapat…

Setiap kali show anda dapat itu berbayar…

Bukankah ini yang anda mahukan ?

Bukankah ini yang anda bayangkan ?

Bukankah ini yang anda impikan ?

Jika jawapan anda YA, saya bersedia untuk memberikan anda caranya !

MILIKINYA SEKARANG !

E-Book
MISI SEORANG PENGHIBUR
KETAHUI CARA MEMASARKAN LAGU ANDA DALAM MASA 3 BULAN

Anda nak Edisi PERCUMA (1 Bab sahaja) ? Klik pada butang di bawah

Satu perkongsian yang menarik untuk mereka yang ingin berkarya menghasilkan lagu-lagu sendiri serta sebagai panduan dalam mempromosikan hasil seni masing-masing. Setiap langkah diceritakan dengan jelas, menarik dan mudah difahami.. dapatkan segera!
Syah Kamarudin
Pegawai Perubatan / Penyanyi
Sangat impress dgn E-book ni. Very straight forward, clear and padat dengan informasi yang RELEVANT & NECESSARY. Not only it tells you how and what to do, it even have TOOLS & LINKS utk kita actually kickstart our journey. Semua dia bagi, kita cuma ambil and take action je. Even saya yang sudah ada a few years experiences in music biz pun dapat belajar a lot from this E-book. HIGHLY RECOMMENDED to semua yang ada impian utk melangkah masuk dunia entertainment Malaysia.
Aliyas Zakaria
Pengasas LOKASI
Satu ebook yang cukup lengkap A to Z, precise dan mudah faham, semua pendatang baru industri muzik patut dapatkan ebook ni yang telah ditulis melalui pengalaman dan usaha gigih penulis!
Bukhari Azmin
Pengasas Aarom Music Studio

Apa yang anda akan dapat melalui E-Book ini ?

  • Anda tahu macam mana nak jadi ahli MACP
  • Anda tahu macam mana nak pasarkan lagu anda secara online dan offline
  • Anda tahu procedure bila nak berjumpa dengan event organizer
  • Anda tahu bagaimana nak uruskan setiap show yang anda close
  • Anda tahu bagaimana untuk jana pendapatan melalui lagu yang anda cipta

Miliki E-Book ini Sekarang !

Harga Seunit : RM50.00 sahaja

Kaedah bayaran manual :

Perbankkan internet / Mesin Atm Deposit

Nama Bank : CIMB Islamic Bank

Nama Akaun : SA Vertical Venture

No Bank : 860 2255 244

*Penting : Selepas membuat bayaran, sila snap gambar resit atau printscreen online transaction, kemudian email kami ke hello.longan@gmail.com .

Tajuk email : ebook_MSP

Nyatakan sekali maklumat berikut

Nama penuh anda :
Emel :
No HP :
Jumlah pesanan anda :
Jumlah (RM) yang anda Bankin :

DISCLAIMER ! SILA BACA

Ebook ini adalah dalam bentuk file pdf yang akan dihantar pada Email anda dan anda boleh terus membacanya melalui handphone, laptop, iPad atau Desktop.

Proses menghantar E book ini mengambil masa dalam tempoh 24 Jam setelah anda mengesahkan bayaran.

Selepas anda membaca ebook ini, keputusan mungkin berbeza dari orang lain.

Ebook ini tidak menjanjikan anda untuk anda jadi popular atau jana pendapatan secara pasti (bergantung kepada usaha dan keazaman anda).Tetapi ia hanya membuka jalan kepada penggiat-penggiat seni seperti anda, untuk mencuba sesuatu yang baru yang anda mungkin sebelum ini tidak pernah terfikir.

Ebook ini lebih kepada menceritakan kepada anda tentang proses-proses yang sepatutnya akan anda lalui sebagai penghibur / penyanyi.

Ianya bergantung kepada azam dan usaha anda. Anda digalakkan untuk dapatkan ebook ini sekiranya anda betul-betul untuk mencuba dalam bidang ini.

Sila guna Email yang sah dan boleh digunakan untuk menerima ebook ini.

Longan Garage Studio | Hakcipta Terpelihara 2018
www.longangarage.com
hello.longan@gmail.com
No 12A-3B Jalan Temenggung 1/9, Seksyen 9
Bandar Mahkota Cheras, 43200, Kajang, Selangor, MALAYSIA

ANDA MAHU BERTANYAKAN SOALAN ATAU MAHU MENDAPATKAN SEBARANG MAKLUMAT TERKINI DARIPADA KAMI ?

Hakcipta Terpelihara © 2018 | Longan Garage Studio dimiliki oleh SA Vertical Ventures (002431782-K) | Privacy Policy